A játék leírása

Egy izgalmas és nyereményekben gazdag játékra invitáljuk Önöket!

A játék egyszerű, csak meg kell tippelni a VB meccseinek eredményeit, a honlapunkon található játékszelvényeken.

Töltse ki a szelvényét és küldje el email-ben területi képviselőjének (az elérhetőségek a szelvények alján megtalálhatóak) a meccset megelőző nap éjfélig.
Minél több eredményt eltalál az adott napon, annál nagyobb kedvezményre jogosító kupon birtokosa lehet, amelyek bármikor felhasználhatók, kivétel a tavaszi, nyári , őszi akciós hét rendelései és a tranzitos rendelések. A kuponokat a területi képviselők juttatják el Önökhöz. 

A VB végén, azon partnereink között, akik legalább 15 játéknapon részt vettek, értékes nyereményeket sorsolunk ki! A főnyeremény egy kétszemélyes jegy szállással és repülős utazással az Atlético Madrid - Real Madrid UEFA Szuperkupa döntőre.

Szabályok:

1- Minden partner telephelyenként csak egy szelvényt adhat le egy meccsnapra.

2. A részvételhez le kell adni felénk egy rendelést és a rendeléskor kapott kódot fel kell tüntetni a szelvényen. Minden kód csak egy szelvényhez használható fel. ( Webshopos rendelés esetén a visszaigazolás alján található majd a kód)

3. A partnernek nem lehet lejárt tartozása.

4. Csak a területi képviselőkhöz email-ben beérkezett szelvények vesznek részt a játékban.

5. A megnyerhető kedvezmények a játékszelvényeken vannak feltüntetve.

 

 

Hírek/Akciók

Dupli AquaLack termékváltozások

Dupli AquaLack termékváltozások
A DUPLI AQUALACK termékek megváltoznak belső tartalomban és külső megjelenésben egyaránt. A termék új neve: DUPLI AQUA ECO+ lesz.

Hihetetlen: ugyanaz a lazúr van a kerti székeden, mint egy pulin

Hihetetlen: ugyanaz a lazúr van a kerti székeden, mint egy pulin

Tudta, hogyha vásárlói Remmers lakkokat, festékeket, lazúrokat használnak, akkor ugyanúgy lesz védve a kedvenc bútoruk, teraszuk, egyéb fából készült dolgaik, mint például a moszkvai Gorkij-parkban lévő puli?