A játék leírása

Egy izgalmas és nyereményekben gazdag játékra invitáljuk Önöket!

A játék egyszerű, csak meg kell tippelni a VB meccseinek eredményeit, a honlapunkon található játékszelvényeken.

Töltse ki a szelvényét és küldje el email-ben területi képviselőjének (az elérhetőségek a szelvények alján megtalálhatóak) a meccset megelőző nap éjfélig.
Minél több eredményt eltalál az adott napon, annál nagyobb kedvezményre jogosító kupon birtokosa lehet, amelyek bármikor felhasználhatók, kivétel a tavaszi, nyári , őszi akciós hét rendelései és a tranzitos rendelések. A kuponokat a területi képviselők juttatják el Önökhöz. 

A VB végén, azon partnereink között, akik legalább 15 játéknapon részt vettek, értékes nyereményeket sorsolunk ki! A főnyeremény egy kétszemélyes jegy szállással és repülős utazással az Atlético Madrid - Real Madrid UEFA Szuperkupa döntőre.

Szabályok:

1- Minden partner telephelyenként csak egy szelvényt adhat le egy meccsnapra.

2. A részvételhez le kell adni felénk egy rendelést és a rendeléskor kapott kódot fel kell tüntetni a szelvényen. Minden kód csak egy szelvényhez használható fel. ( Webshopos rendelés esetén a visszaigazolás alján található majd a kód)

3. A partnernek nem lehet lejárt tartozása.

4. Csak a területi képviselőkhöz email-ben beérkezett szelvények vesznek részt a játékban.

5. A megnyerhető kedvezmények a játékszelvényeken vannak feltüntetve.

 

 

Hírek/Akciók

Cég- és márkanevet vált a Lasselsberger-Knauf

A Lasselsberger-Knauf tulajdonosainak hosszútávú stratégiai döntése értelmében 2020 novemberétől a vállalat cég- és márkanevet vált. Az új cégnév Cemix Hungary Kft., az új márkanév CEMIX lesz.

  • Év végi munkarendA Piktor-Depo Kft. év végi munkarendje a következők szerint alakul: Utolsó rendelési nap:    2020.12.17. Utolsó szállítási nap:       2020.12.18.   Első rendelési nap:          2021.01.04. Első szállítási nap:            2021.01.05.   2020.12.18-2021.01.03-ig ZÁRVA tartunk. Ezen időszak alatt a WEBSHOP és az FTP szerver zavartalanul működik.
  • Raktár költözés!
  • Sadolin Classic HP változás!