A játék leírása

Egy izgalmas és nyereményekben gazdag játékra invitáljuk Önöket!

A játék egyszerű, csak meg kell tippelni a VB meccseinek eredményeit, a honlapunkon található játékszelvényeken.

Töltse ki a szelvényét és küldje el email-ben területi képviselőjének (az elérhetőségek a szelvények alján megtalálhatóak) a meccset megelőző nap éjfélig.
Minél több eredményt eltalál az adott napon, annál nagyobb kedvezményre jogosító kupon birtokosa lehet, amelyek bármikor felhasználhatók, kivétel a tavaszi, nyári , őszi akciós hét rendelései és a tranzitos rendelések. A kuponokat a területi képviselők juttatják el Önökhöz. 

A VB végén, azon partnereink között, akik legalább 15 játéknapon részt vettek, értékes nyereményeket sorsolunk ki! A főnyeremény egy kétszemélyes jegy szállással és repülős utazással az Atlético Madrid - Real Madrid UEFA Szuperkupa döntőre.

Szabályok:

1- Minden partner telephelyenként csak egy szelvényt adhat le egy meccsnapra.

2. A részvételhez le kell adni felénk egy rendelést és a rendeléskor kapott kódot fel kell tüntetni a szelvényen. Minden kód csak egy szelvényhez használható fel. ( Webshopos rendelés esetén a visszaigazolás alján található majd a kód)

3. A partnernek nem lehet lejárt tartozása.

4. Csak a területi képviselőkhöz email-ben beérkezett szelvények vesznek részt a játékban.

5. A megnyerhető kedvezmények a játékszelvényeken vannak feltüntetve.

 

 

Hírek/Akciók

Prevent üzemanyagálló festékek

Prevent üzemanyagálló festékek

A Medikémia a Prevent üzemanyagálló festék választékát tovább bővítette fényes fehér, fényes fekete és fényes piros színekkel.

Gondoljon egy színre! Nálunk van!

Gondoljon egy színre! Nálunk van!

31 új színnel bővült a Héra Prémium színes beltéri festékcsalád választéka. Mára az 56 árnyalat közül mindenki megtalálja a kedvére valót.

  • Maestro cink spray és Prelix Wash and Wax Két új termékkel bővítette kínálatát a Medikémia. A Maestro cink spray-t fémfelületek tartós védelmére ajánlják,a Prelix Wash-Wax viaszos autósampon használatával pedig viaszos, vízlepergető bevonat képződik a karosszérián.