JUB - 2021. június

A nyár beköszöntével összeszedtük Önnek a JUB jelenleg aktuális termékeit, fontosabb információkkal együtt.

Nyári adalékanyag JUBIZOL vakolatokhoz:

Elsősorban a JUBIZOL Acryl Finish, Silicone Finish és Unixil vakolatok nyitott idejének meghosszabbí- tására szolgáló adalékanyag. A vakolat az adalékanyag hozzáada- golásával magasabb, 25°C és 35°C közötti hőmérsékleten, valamint meleg - szeles időjárás esetén is beépíthető. A felsorolt vakolatok nyitott ideje közel megkétszerező-dik! Nincs többé probléma a nyári vakolással!

KIVÁLÓ VÁLASZTÁS az algásodásra és penészesedésre hajlamos felületek védelmére:

Elemi szálakkal erősített prémium szilikon homlokzatfesték a homlokzatok felújítására, egyrészt elemi szál tartalma véd a mikrorepedések ellen, másrészt kétszeres – hosszantartó védelmet nyújt az algák és penész megjelenésével szemben. Védi a felületet a füstgázokkal szemben, páraáteresztő, speciális össze- tétele miatt a hosszantartóan tiszta felület garantált.

 

JUBIZOL MICRO AIR páraáteresztő homlokzati hőszigetelő rendszer:

Ajánljuk: nagy páraáteresztő-képességgel rendelkező homlokzati hőszigetelő rendszert igénylő új és már meglévő épületek hőszigetelő védelmére. A rendszer megkönnyíti a falazatban felgyülemlő pára kipárolgását, emiatt előnyös választás új illetve régi vályog, vertfalú épületek szigetelésére. Ötvözi a kőzetgyapot és az EPS rendszerek összes előnyös tulajdonságát. 

Hírek/Akciók

Hihetetlen: ugyanaz a lazúr van a kerti székeden, mint egy pulin

Hihetetlen: ugyanaz a lazúr van a kerti székeden, mint egy pulin

Tudta, hogyha vásárlói Remmers lakkokat, festékeket, lazúrokat használnak, akkor ugyanúgy lesz védve a kedvenc bútoruk, teraszuk, egyéb fából készült dolgaik, mint például a moszkvai Gorkij-parkban lévő puli?