JUB - Újdonságok I.

A 2020-as évben számos új termék mutatkozott be Újdonságok katalógusunkba. Szeretnénk ezeket a termékeket részletesebben is megismertetni. Sorozatunk első blokkjában a dekorációs technikák csillámló termékeit, és a homlokzatfelújítás extra penész és algagátló festékét mutatjuk be:

Beltéri falfelületek dekorációs megmunkálása

Decor Crystal

Csillogó hatású, fénylő dekorációs festék, kiváló választás hangulatvilágítással rendelkező mennyezeti vagy oldalfal felületekhez illetve modern vagy akár antik típusú helyiségek hangsúlyosabb kiemelést kívánó falfelületei számára.

 

JUPOL Trend glitter

Áttetsző beltéri dekorációs bevonat csillámokkal. Minden beltéri, valamint gyakran használt helyiségekhez. Fejezze ki egyéniségét, és adjon csillogó megjelenést otthonának.


Homlokzatfestékek

Siliconecolor SAN EXTRA

Elemi szálakkal dúsított szilikonos homlokzatfesték EXTRA alga és penészgátló hatással. Prémium kategóriás homlokzatfesték a homlokzat megújítására, ahol mikró repedések jelennek meg, illetve az algákkal és penésszel fertőzött területekre. Kétszeres, hosszantartó védelem az algák és a penész megjelenésével szemben. Tartós víztaszító képesség. Kiváló páraáteresztő képesség.

 

Ajánlja penész és algaeltávolítóval és repedésáthidaló alapozóval együtt:

Hírek/Akciók

Megújult a Héra Diszperzit Homlokzatfesték!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy Héra Diszperzit Homlokzatfestékünk a mai naptól megújul.

Fontos információk a Baumacol PremiumFuge termékről!

Fontos információk a Baumacol PremiumFuge termékről!

A Baumit az elmúlt években nagy hangsúlyt fektet a termékek továbbfejlesztésére, annak érdekében, hogy minél inkább igazodjunk a kivitelezői és felhasználói elvárásokhoz.
folyamatos termékfejlesztés legújabb pontjaként szeretnénk felhívni figyelmüket az alábbiakra:

  • Baumit raklapváltozás!Ezúton tájékoztatjuk, hogy alábbi termékeink raklapkiszerelése 1350 kg / raklap méretről 1200 kg / raklap méretre módosul. A kifutó raklapkiszereléssel rendelkező termékeink kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. A változás a termékek cikkszámát nem érinti.