JUB - Winter rendszer

A 2020-as évben számos új terméket mutattunk be. Most a hideg, párás időjárás beköszöntével a szezon kedvenceire fókuszálunk. Sorozatunk első témája a homlokzatok hőszigetelése, alacsony hőmérséklet és magas páratartalom mellett:

1.    Téliesített vakolat + adalékanyag: JUBIZOL UNIXIL FINISH WINTER S 1.5 + Additive 

 

JUBIZOL Unixil finish Winter S 1.5   a JUBIZOL Finish Winter additive hozzáadásával a JUB homlokzatrendszerek záró rétegének kialakításához használjuk, alacsony hőmérséklet és a levegő magas relatív páratartalma esetén.

Különleges formulája lehetővé teszi a +1°C és +15°C közötti hőmérséklet, valamint a levegő max. 95%-os páratartalma mellett történő beépítését.

A JUBIZOL FINISH WINTER ADDITIVE adalékanyag hozzáadásával a termék már a felhordás után, 24 óra száradást követően, ellenállóvá válik a csapadékvízzel szemben. 

Kutatásfejlesztési osztályunk vizsgálataira alapozva a Winter Additive adalékanyag alkalmazhatósága kiterjesztésre került két hagyományos termékünkre is (ATG; SNG).  

WEB:  JUBIZOL Unixil finish Winter S

Film a működési elvről: Winter film

Kutatásfejlesztési osztályunk vizsgálataira alapozva a Winter Additive adalékanyag alkalmazhatósága kiterjesztésre került két hagyományos termékünkre is (ATG; SNG).  

 

2. JUBIZOL Winter ragasztóhabarcs 

 

JUBIZOL WINTER RAGASZTÓHABARCS a JUBIZOL EPS, JUBIZOL MW és JUBIZOL XPS homlokzati hőszigetelő rendszerek hőszigetelő burkolatainak (expandált és extrudált polisztirol, illetve kőzetgyapot lemezek ragasztójaként és a hőszigetelő burkolat alapvakolataként (üvegszövet háló beágyazásához) használható akár -10°C léghőmérsékletig.

Cementen és polimer kötőanyagokon alapul és elemi szálerősítéssel rendelkezik, ami a kiváló szilárdsági tulajdonságok mellett rendkívüli rugalmasságot, nagyfokú páraáteresztő képességet, valamint jó tapadást biztosít a hőszigetelő lemezekre és bármilyen alapú falfelületre.

A gyors kötés és a nedvesség leadásának képessége lehetővé teszi, hogy a felragasztás, dübelezés, illetve a hálóbeágyazás után a vakolatalapozó felhordása ugyanúgy 2 nap múlva megtörténhessen, mint más évszakokban.

Ezzel jelentősen meggyorsítható a kivitelezés időtartama még télies időjárási körülmények között is.

A JUBIZOL WINTER RAGASZTÓHABARCCSAL az expandált vagy extrudált polisztirol, illetve kőzetgyapot lemezeket, bármilyen megfelelő szilárdságú, száraz és tiszta felületre, mely nincs megfagyva (felületi hőmérséklete 0°C felett van) felragaszthatjuk.  

WEB: JUBIZOL Winter ragasztóhabarcs  

 

 

 

Hírek/Akciók

Cég- és márkanevet vált a Lasselsberger-Knauf

A Lasselsberger-Knauf tulajdonosainak hosszútávú stratégiai döntése értelmében 2020 novemberétől a vállalat cég- és márkanevet vált. Az új cégnév Cemix Hungary Kft., az új márkanév CEMIX lesz.