Sadolin kertibútor ápoló és tisztító spray

Sadolin

Alkohol tartalmú tisztító spray minden fából készült, kezeletlen és előzetesen olajjal kezelt kerti bútor ápolására.
Eltávolítja a szennyeződéseket és felfrissíti a fa felületét. Narancsolaj tartalma révén hatékonyan véd az éves kertibútor olajjal történő kezelések között. Színtelen.

Sadolin

Minden kezelt és kezeletlen fából készült bútorra. Használata nem helyettesíti a kertibútor olajjal történő rendszeres kezelést, ehhez a Sadolin kertibútor olajat javasoljuk.

Távolítsa el a szilárd szennyeződéseket. Permetezze egyenletes, vékony rétegben a fa felületére az ápolószert és hagyja rövid ideig állni (2-3 perc) állni.
Ezután puha, nem szöszölő ruhával törölje át a felületet. Ha szükséges ismételje meg a műveletet. A felület használatra kész nem szükséges vízzel lemosni.

Kiszerelés: 500 ml

Hírek/Akciók

Prevent üzemanyagálló festékek

Prevent üzemanyagálló festékek

A Medikémia a Prevent üzemanyagálló festék választékát tovább bővítette fényes fehér, fényes fekete és fényes piros színekkel.

Gondoljon egy színre! Nálunk van!

Gondoljon egy színre! Nálunk van!

31 új színnel bővült a Héra Prémium színes beltéri festékcsalád választéka. Mára az 56 árnyalat közül mindenki megtalálja a kedvére valót.

  • Maestro cink spray és Prelix Wash and Wax Két új termékkel bővítette kínálatát a Medikémia. A Maestro cink spray-t fémfelületek tartós védelmére ajánlják,a Prelix Wash-Wax viaszos autósampon használatával pedig viaszos, vízlepergető bevonat képződik a karosszérián.