Megújult a Stop Pára AERO Páramentesítő termékcsalád!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy népszerű Stop Pára AERO termékeink az idei szerzonra megújultak!

Az új választéknak a modernebb, látványosabb megjelenésen felül, két fontos eleme van: Egyrészt a fenntarthatóság és a környezetvédelem egyre fontosabb szerepet játszik termékfejlesztéseink során, ezért új készülékeink az idei szezontól 60%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek, illetve minden Stop Pára AERO termékünk csomagolása 100%-ban újrahasznosítható (beleértve a termék csomagolását és a kartonokat is).

Másik fontos újdonságunk, hogy Stop Pára tablettáink új, szagsemlegesítő molekuláinak köszönhetően használatukkal ezentúl 2az1-ben eredmény érhető el: a páramentesítés mellett, szagsemlegesítő hatásúak is. Igazodva az új trendekhez, illatosított tablettáink ezentúl új, népszerű illatokban kaphatóak, úgy mint levendulás kert, vadvirágos mező és frissítő vízesés illatok, melyeket az idei szezonban illatmatricával mutatunk be a termékeken, segítve ezzel a vásárlókat a választásban.

 

 

Hírek/Akciók

Cég- és márkanevet vált a Lasselsberger-Knauf

A Lasselsberger-Knauf tulajdonosainak hosszútávú stratégiai döntése értelmében 2020 novemberétől a vállalat cég- és márkanevet vált. Az új cégnév Cemix Hungary Kft., az új márkanév CEMIX lesz.