Bemutatkozik új márkánk, a Pattex Crocodile termékcsalád + PROMÓCIÓ

Örömmel és büszkeséggel osztjuk meg a hírt, miszerint nagy pillanat érkezett el a Pattex márka életében: 2020. augusztus 1-től bevezetjük Magyarországon is a Pattex almárkáját, a Pattex Crocodile -t.

Az új brand egy teljesen új, modern, fiatalos célcsoportot szólít meg, ehhez igazodó innovatív termékekkel, megjelenéssel és kommunikációval. Célunk, hogy a mai felgyorsult világban mindenki számára gyors, egyszerű és megbízható választást kínáljunk az üzletekben.

Erre megoldás a Pattex Crocodile, optimalizált termékválasztékával, figyelemfelkeltő megjelenésével, és vonzó kommunikációs anyagaival, természetesen a Pattex által garantált megbízható minőség mellett.

További részletekért kérjük, tekintsék meg csatolt prezentációnkat.

A bevezetést természetesen egy kisker bolti promócióval is támogatjuk, melynek keretén belül Pattex Crocodile termékeink rendelését különböző krokodilos ajándékokkal díjazzuk.

A részletekért kérjük, tekintsék meg csatolt megrendelőlapunkat, illetve további információért forduljanak bizalommal képviselőinkhez.

Az akció időtartama: 2020. augusztus 1 – szeptember 31-ig, illetve a készlet erejéig

Köszönjük, hogy hosszú ideje elkötelezett hívei a Henkel Ragasztástechnika termékeinek és márkáinak, és bízunk benne, hogy a Pattex Crocodile-lal is számos közös szép sikert fogunk elérni a jövőben!

 

Pattex Crocodile kiskereskedelmi megrendelőlap letölthető itt.

Hírek/Akciók

Megújult a Héra Diszperzit Homlokzatfesték!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy Héra Diszperzit Homlokzatfestékünk a mai naptól megújul.

Fontos információk a Baumacol PremiumFuge termékről!

Fontos információk a Baumacol PremiumFuge termékről!

A Baumit az elmúlt években nagy hangsúlyt fektet a termékek továbbfejlesztésére, annak érdekében, hogy minél inkább igazodjunk a kivitelezői és felhasználói elvárásokhoz.
folyamatos termékfejlesztés legújabb pontjaként szeretnénk felhívni figyelmüket az alábbiakra:

  • Baumit raklapváltozás!Ezúton tájékoztatjuk, hogy alábbi termékeink raklapkiszerelése 1350 kg / raklap méretről 1200 kg / raklap méretre módosul. A kifutó raklapkiszereléssel rendelkező termékeink kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. A változás a termékek cikkszámát nem érinti.