CERESIT Stop Pára megújulás

A HENKEL megújítja a CERESIT STOP PÁRA termékcsaládot ami első sorban némi dizájn változást, új illatokat (régi illatok átnevezése újra) és termékbővülést jelent.

A készülékek választékában megjelent az eddigi kék fedeles mellett a fehér szín is illetve kiadtak egy fürdőszobai verziót is:

Megújult a tabletták választéka is, egészen pontosan átnevezésre került a Vanília illat Vadvirágra, illetve a Gyümölcs illat Frissítő vízesésre (a Levendula megmaradt):

 

Az új tabletták most már nem csak megkötik a levegő páratartalmát hanem szagsemlegesítő hatással is rendelkeznek, továbbá speciális illatolajat tartalmaznak a kiegyensúlyozott és sokáig tartó intenzitás érdekében.

Hírek/Akciók

Cég- és márkanevet vált a Lasselsberger-Knauf

A Lasselsberger-Knauf tulajdonosainak hosszútávú stratégiai döntése értelmében 2020 novemberétől a vállalat cég- és márkanevet vált. Az új cégnév Cemix Hungary Kft., az új márkanév CEMIX lesz.

  • Év végi munkarendA Piktor-Depo Kft. év végi munkarendje a következők szerint alakul: Utolsó rendelési nap:    2020.12.17. Utolsó szállítási nap:       2020.12.18.   Első rendelési nap:          2021.01.04. Első szállítási nap:            2021.01.05.   2020.12.18-2021.01.03-ig ZÁRVA tartunk. Ezen időszak alatt a WEBSHOP és az FTP szerver zavartalanul működik.
  • Raktár költözés!
  • Sadolin Classic HP változás!