Új Baumit Sanova termékek

A Baumit az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektet az épületfelújítások minőségi anyagainak fejlesztésére. A folyamatos termékszerkezet-bővítés újabb állomásaként szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani az új NHL-termékcsaládot!


Mi is az az NHL? Az NHL (Natur Hydraulic Lime, azaz természetes hidraulikus mész) egy történelmi kötőanyag, melyet már a rómaiak is ismertek. Annyiban különbözik a hagyományos égetett- ill. oltott mésztől, hogy ebben az esetben egy magasabb agyagtartalmú meszet magasabb hőmérsékleten égetnek ki. Az így létrejött kötőanyag – az NHL – víz alatt is köt és szilárdul.

 

Nagy előnye, hogy önmagában, azaz cement nélkül is alkalmazható habarcsok kötőanyagaként, ami nagyon nagy előny olyan épületek esetében ahol a cementmentes anyagok használata az előírás, elvárás.

Az NHL termékcsalád tagjai:

 

NHL Pre / Vorspritzer

Cementmentes NHL-bázisú előfröcskölő, történelmi épületek felújításához alapfelületek előkészítésére minden Sanova rendszerhez. Kézi feldolgozásra, kül- és beltéri felhasználásra. Szemcseméret 4 mm.

 

 

 

NHL Manu / HandPutz

Cementmentes NHL-bázisú alapvakolat tradicionális kézi feldolgozáshoz. Speciálisan a történelmi es a műemléképületek felújításához, kül- és beltéri felhasználásra (lábazatra is alkalmazható). Szemcseméret 4 mm.

 

 

 

 

NHL Multi / Spachtel

Természetes fehér színű, cementmentes NHL-bázisú, javító-, erősítő- és simítórétegként történelmi épületek es műemlék épületek felújításához. Kül- és beltéri használatra. Szemcseméret 0,6 mm.NHL SuperFino Glätte / Glett

Termeszétes fehér színű NHL-bázisú simítóanyag kézi es gépi feldolgozásra, új es történelmi épületekben glettelt felületek készítéséhez, külső es belső térben. Szemcseméret 0,1 mm.

 

 

  

Felhasználás:

 

Kiemelt jelentőségű történelmi és műemlék épületek – történelmi anyaghasználathoz igazodó – felújításához. Külső és belső térben egyaránt alkalmazhatóak és kiválóan kombinálhatók a nedves falak felújításhoz használt Sanova termékekkel. A termékekkel kapcsolatban további információkat itt találhatnak!

Hírek/Akciók

Megújult a Héra Diszperzit Homlokzatfesték!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy Héra Diszperzit Homlokzatfestékünk a mai naptól megújul.

Fontos információk a Baumacol PremiumFuge termékről!

Fontos információk a Baumacol PremiumFuge termékről!

A Baumit az elmúlt években nagy hangsúlyt fektet a termékek továbbfejlesztésére, annak érdekében, hogy minél inkább igazodjunk a kivitelezői és felhasználói elvárásokhoz.
folyamatos termékfejlesztés legújabb pontjaként szeretnénk felhívni figyelmüket az alábbiakra:

  • Baumit raklapváltozás!Ezúton tájékoztatjuk, hogy alábbi termékeink raklapkiszerelése 1350 kg / raklap méretről 1200 kg / raklap méretre módosul. A kifutó raklapkiszereléssel rendelkező termékeink kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. A változás a termékek cikkszámát nem érinti.